Lal Dabbi Lyrics – Amanraj Gill | Shivani Yadav 2023

0/5 Votes: 0
Report this app

Description

Lal Dabbi Lyrics Song by Amanraj Gill

Lal Dabbi Lyrics is a latest Haryanavi sung by Amanraj Gill Female Lead is a Bulbul See The Lal Dabbi Lyrics:- वो शमी अड्डा के ने गाड़ी शरआम रे, वो पूछे मेरा नाम रे, वो शमी अड्डा के ने गाड़ी शरआम रे, वो पूछे मेरा नाम रे…

“Lal Dabbi” Song Details

SongLal Dabbi
Singer / Lyrics / CompositionAmanraj Gill
Female VocalBulbul
Female LeadShivani Yadav
MusicTarun Haritas
LabelNupur Audio
Presenting LabelNav Haryanvi

“Lal Dabbi” Video Song

Lal Dabbi Lyrics In Hindi

वो शमी अड्डा के ने गाड़ी शरआम रे
वो पूछे मेरा नाम रे
वो शमी अड्डा के ने गाड़ी शरआम रे
वो पूछे मेरा नाम रे

ओह ठाके अंगुली हवा में छोड़ा कल्ला
ओह ठाके अंगुली हवा में छोड़ा कल्ला
वो सरा की रे छुट्टी दे गया

वो दे गया ढाकी गेल्या रेड रोज़
मन्ने लाल डब्बी के माह गुठी दे गया
वो पहली बार में बैठा के ले गया कार में
वो पहली बार में बैठा के ले गया कार में
बातें में ऐसी गुठी दे गया
छोरा सोने आली

वो शमी अड्डा के ने गाड़ी शरआम रे
वो पूछे मेरा नाम रे

बोल्या रेहा कर जान ऐश में
कोण्या जान दूं किस्से ने बहस में
ओह कोण्या जान दूं किस्से ने बहस में
ओह कोण्या जान दूं किस्से ने बहस में
ओह कोण्या जान दूं किस्से ने बहस में

ओह सीली होंन ना दे कलजे की आग
हुकरेया में आहुति दे गया

वो दे गया ढाकी गेल्या रेड रोज़
मन्ने लाल डब्बी के माह गुठी दे गया
वो पहली बार में बैठा के ले गया कार में
वो पहली बार में बैठा के ले गया कार में
बातें में ऐसी गुठी दे गया
छोरा सोने आली

अमनराज गिल!

वो रखे काले रंग की गाड़ी
नंबर देख्या ना मन्ने सोधी ते
छोड़े छोड़े टायर टायर दो
इंच बाहर थे बॉडी ते

दिखावे दिखावे प्यार गेल मन्ने अकड़
हाथ ले भरे बाज़ार में पकड़
छापे मेरे अंगुली तक का निशान
वो मेरे दिल पे मार गया रगड़

बेरा ना इस्सा के ले रेहा है
अख्या ते मन्ने सेह रेहा है
रे जो जोजो जो मन्ने पसंद
उसने पहला ते बेरा है

ना सारी खोल बतांदी मैं
ना दिल की बोल बतांदी मैं
सारा सौदा सेट से बस
हां ना भरती शरमांदी मैं

करे नियरे नियरे नंबरा ते फोन रे
अधि अधि रातां ने ना देंदा सोन री
अधि अधि रातां ने ना देंदा सोन री

मैं खड़ी चुपचुप रही देखती
स्माइल वो कसुटी दे गया

वो दे गया धकी गेल्या रेड रोज़
मन्ने लाल डब्बी के माह गुठी दे गया
वो पहली बार में बैठा के ले गया कार में
वो पहली बार में बैठा के ले गया कार में
बातें में ऐसी गुठी दे गया
छोरा सोने आली

Written By:- Amanraj Gill

Lal Dabbi Lyrics In English

Wo syami adake ne gaadi shareaam re
Wo puche mera naam re
Wo syami adake ne gaadi shareaam re
Wo puche mera naam re

Ho thake aangli hawa me chhora kalla
Ho thake aangli hawa me chhora kalla
Wo saarya ki re chutti de gaya…

Wo degya dhakke gelya red rose manne
Lal dabbi ke me gutthi de gaya
Ho pehli baar me bithake legya car me
Ho pehli baar me bithake legya car me

Batave aisi gutthi de gaya
Chhora sone aali…

Wo syami adake ne gaadi shareaam re
Wo puche mera naam re
Haan mai kari baithi
Margi khame kham re

Bolya rahya kar jaan aish me
Konya jaan dyu kise ne behas me
Ho bolya rahya kar jaan aish me
Konya jaan dyu kise ne behas me

Ho konya jaan dyu kise ne behas me
Konya jaan dyu kise ne behas me
Ho sheeli hon na de kalje ki aag wo
Sitarya me ahooti de gaya

Wo degya dhakke gelya red rose manne
Lal dabbi ke me gutthi de gaya
Ho pehli baar me bithake legya car me
Ho pehli baar me bithake legya car me

Batave aisi gutthi de gaya
Chhora sone aali…

Amanraj Gill!

Wo rakhe kaale rang ki gaadi
Number dekhya na manne sodhi te
Chaude chaude tyre
Tyre 2 inch bahar the body te

Dikhave dikhave pyar gel mane akad
Hath le bhare bajar me pakad
Chhape mere aangli tak ka nishaan
Wo seedha dil pe maar gya ragad

Bera na isa ke lerya hai
Aakhya te manne se rya hai
Re jo jo jo jo manne pasand
Usne pehla te bera hai

Na saari khol batandi mai
Na dil ki bol batandi mai
Saara sauda set se
Bas haan na bharti sharmandi mai

Kare nyare nyare number’an te phone re
Aadhi aadhi raata ne na denda son re
Ho kare nyare nyare number’an te phone re
Aadhi aadhi raata ne na denda son re

Aadhi aadhi raata ne na denda son re…

Mai khadi chup chap rahi dekhti
Smile wo kasooti de gaya

Wo degya dhakke gelya red rose manne
Lal dabbi ke meh gutthi de gaya
Ho pehli baar me bithake legya car me
Ho pehli baar me bithake legya car me

Batave aisi gutthi de gaya
Chhora sone aali…

Written By:- Amanraj Gill

  • Lal Dabbi Lyrics Song Official YouTube Channel Click Here

More Song Lyrics:-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *